Frakt och leverans

Leverans

Leverans är gratis hos Emma Louise™ och kommer alltid förbli så. Många av våra produkter tillverkas med mycket kärlek speciellt för dig, vilket är en noggrann process och innebär att leveransen tar lite längre tid än du förmodligen är van vid.

Specialtillverkade produkter: 14-25 arbetsdagar

Icke specialtillverkade: Genomsnittligt 5-14 arbetsdagar.

Om du vill ändra något i din beställning, vänligen meddela oss inom 48 timmar. Efter det kan vi tyvärr inte göra några ändringar.

Försening

Vi gör allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Naturligtvis kan det ibland hända att en beställning blir försenad. Om förseningen varar längre än en vecka, vänligen kontakta oss.

Observera: De angivna leveranstiderna är endast uppskattningar och ingen garanti. Leveranstiderna anges i arbetsdagar, vilket innebär att helger inte ingår. Vi gör allt för att våra paket ska nå våra kunder så snabbt som möjligt, men tänk på att paket i vissa fall kan bli försenade.

Ursprung

Vi vill vara öppna med dig om ursprunget till våra fantastiska produkter. Våra smycken tillverkas utanför Europa, där hantverk och expertis inom smyckestillverkning är väl ansedda.

Denna metod gör att vi inte bara kan garantera enastående kvalitet utan också erbjuda våra produkter till ett mer överkomligt pris jämfört med många konkurrenter.

Vi samarbetar nära med pålitliga partners för att säkerställa att din beställning levereras säkert till dig. Denna strategi gör det möjligt för oss att erbjuda dig trendiga och prisvärda smycken. När alla kreativa steg är tagna tillverkas våra vackra produkter med omsorg och expertis i Kina, där de sedan skickas direkt till dig.

Vi står helt bakom kvaliteten på våra produkter och är övertygade om att du kommer att uppskatta hållbarheten och de vackra detaljerna. Om du efter mottagandet av din beställning ändrar dig och inte är nöjd erbjuder vi dig naturligtvis en återbetalning.

Som ett medvetet steg för att kompensera vår ekologiska fotavtryck planterar vi ett träd för varje beställning. På så sätt bidrar vi till miljöåterställningen och försöker neutralisera utsläppen från fjärrtransporter så mycket som möjligt.

Tack för ditt förståelse och förtroende för oss. Vi hoppas att våra smycken kommer att komplettera din stil och personlighet på ett underbart sätt.