Om oss

Emma Louise föddes ur önskan att låta människor bära sina minnen och dyrbara stunder med sig hela tiden. Vissa upplevelser är obeskrivliga, varför smycken är det ultimata mediet för att berätta din egen historia genom ett unikt utformat konstverk. Med de finaste materialen och skickliga hantverkare skapar vi något extraordinärt.

Efter år av erfarenhet märkte vi något speciellt – oavsett om det är en ring graverad med namnen på dina nära och kära, ett hänge med din förstföddes namn eller ett personligt armband för examen. Vi såg efterfrågan på exklusiva smycken som folk stolt fortsätter att bära. Något speciellt som låter dig berätta din historia på ditt eget sätt.

Sedan dess har vi outtröttligt arbetat för att skapa något utmärkande. Vi tror att produktionsprocessen är lika viktig som anledningen till att människor bär våra smycken. Lyx bör inte begränsas till en utvald grupp individer. Våra mönster finns i olika storlekar och stilar. Oavsett om du letar efter den perfekta ringen, halsbandet eller det personliga smycket, har vi något unikt för dig, alltid lämpligt för alla tillfällen.

Oförglömliga och meningsfulla smycken